ΒΟΤΑΝΑ-title
logo-margy-iso

” οι μόνες αυθεντικές & απόλυτα φυσικές στην αισθητική φροντίδα “

* Τι είναι το Green-Peel;

Είναι ένα εξειδικευμένο μείγμα από 11 διαφορετικά βότανα τα οποία στα κύτταρα τους εμπεριέχουν φυτοκρυστάλλους. Περιέχει επίσης φύκια ορυκτά ,ένζυμα και βιταμίνες. Είναι μια ανεπτυγμένη βάσει της Δερματολογίας μέθοδος η οποία εφαρμόζεται παγκοσμίως από χιλιάδες αισθητικούς σε 52 χώρες και έχει στο ιστορικό της βιβλιογραφική έρευνα και πειράματα για πάνω από 50 χρόνια

Χωρίς κανένα χημικό προσθετό η συνθετικό συστατικό αποτελεί ένα πολύ δυνατό εργαλείο στα χέρια της αισθητικού να αντιμετωπίσει πολύ δύσκολα περιστατικά επίκτητων και γεροντικών βλαβών στο δέρμα.

Η ιδιαιτερότητα του δεν συνίσταται απλώς μόνον στην απόλυτη φυσικότητα του προϊόντος αλλά στις άμεσες θεραπευτικές του ικανότητες. Έχοντας την δυνατότητα η εκάστοτε θεραπεία με βότανα να μπορεί να επαναληφθεί όσες φορές κριθεί απαραίτητο χωρίς μακροπρόθεσμες δυσανεξίες το καθιστά μοναδικό για την ολοκληρωτική λύση ενός δύσκολου και όχι μόνον προβλήματος. Η εφαρμογή γίνεται χωρίς ο χρηστής να φοράει γάντια. Η μορφή απολέπισης εξαρτάται από την καλά εκπαιδευμένη αισθητικό η οποία θα αποφασίσει τον χρόνο τριβής και τον τρόπο μάλαξης των βοτάνων ανάλογα με το περιστατικό που έχει να θεραπεύσει.

Εάν το μείγμα απλά το τοποθετήσει επάνω στο δέρμα δεν θα υπάρξει καμία απολέπιση και αυτή είναι η απόδειξη ότι δεν περιέχει οξύ ή χημικά πρόσθετα.

Στην εταιρεία Dr.Med.Chr.Schrammek και το Green-Peel απονεμήθηκε το διεθνούς φήμης βραβείο Beauty-Awards στην κατηγορία Προϊόντα Φροντίδας Δέρματος για το 2009-2010 για την καινοτομία και την αποτελεσματικότητα του Green-Peel.

Δείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Green Peel

Η προσωπική σας ανανέωση δέρματος!

Το GREEN PEEL® είναι η αυθεντική μέθοδος που ανέπτυξε η Dr.med. Christine Schrammek-Drusio – ιατρικά εμπνευσμένη, δερματολογικά αποτελεσματική – με 3 νέες φόρμουλες θεραπειών για εφαρμογές σε όλες τις περιοχές του προσώπου και του σώματος, σε κάθε ηλικία.

Το GREEN PEEL® είναι μία βιολογική μέθοδος απολέπισης, η οποία έχει χρησιμοποιηθεί σε όλο τον κόσμο με μεγάλη επιτυχία για πάνω από 50 χρόνια.

Με την βοήθεια της Μαμάς Φύσης η διαδικασία γήρανσης του δέρματος μπορεί να επιβραδυνθεί , η όψη του προσώπου να γίνει πιο φρέσκια, η ανάπλαση του δέρματος να ενεργοποιηθεί και η ανανέωση των κυττάρων να γίνει σε μία καθαρά φυσική βάση.

Ακόμα και το δέρμα των νεαρών ενηλίκων χρειάζεται ειδική φροντίδα για αναζωογόνηση κατά περιόδους. Μία σωστή φροντίδα δέρματος με θεραπεία προσαρμοσμένη ακριβώς στις προσωπικές ανάγκες του δέρματος σας, σας κάνει να αισθάνεστε τόσο όμορφα όσο όταν κάνετε μία ισορροπημένη διατροφή και μία προσεγμένη φυσική άσκηση.

Η τριλογία της ομορφιάς
Τα πλεονεκτήματα με μια ματιά
Φυλλάδιο πελάτη

The Original GREEN PEEL® Herbal Peelinggreen-peel-classic-2

  • Green Peel Classic
  • Green Peel Energy
  • Green Peel Fresh up
  • Power Neck Lifting
  • The Mela White

green-peel-classic-1

Νέο δέρμα σε 5 ημέρες!

Μέθοδος βαθιάς απολέπισης με βότανα της εταιρίας Schrammek.

ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΣΟΥ

Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ

ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50 ΧΡΟΝΙΑ

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50 ΧΩΡΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΣΗΜΗ ΜΕΘΟΔΟ

Πολλοί άνθρωποι με ορατά προβλήματα δέρματος εύχονται για ένα δέρμα ανανεωμένο, αλλά χωρίς να έρθουν σε επαφή με επιβλαβή χημικά και αισθητικές εγχειρήσεις. Δεν ζητάνε κάτι ανέφικτο. Η επιτυχία του αυθεντικού GREEN PEEL® CLASSIC από την Dr.med. Christine Schrammek-Drusio μας δίνει αυτή την ασφάλεια εδώ και πολλά χρόνια.

ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ GREEN PEEL® CLASSIC?

ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΑΠΟΛΕΠΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΡΑΤΑ

Το GREEN PEEL® CLASSIC προσφέρει τη λύση για ένα πολύ μεγάλο αριθμό προβλημάτων του δέρματος στο πρόσωπο και το σώμα, για παράδειγμα διασταλμένοι πόροι, λιπαρά ή ακνεϊκά δέρματα, γήρανση, δέρματα με ανάγκη για ανάπλαση, άτονα με κακή αιμάτωση, φωτογήρανση , χλόασμα, λεκέδες από τον ήλιο η από περιστασιακή ορμονική διαταραχή ουλές, χαλαρά και άτονα δέρματα στο πρόσωπο και το σώμα, ραβδώσεις.

Παρόλα αυτά δεν μπορούν όλα τα δερματικά προβλήματα να θεραπευτούν με επιτυχία μέσα σε μία ή δύο εφαρμογές. Κάθε πρόβλημα και κάθε τύπος δέρματος αντιδρούν με διαφορετικό τρόπο. Ανάλογα με τον επιθυμητό στόχο και σύμφωνα με το πρόβλημα του δέρματος κρίνεται και η εξέλιξη της επιτυχίας της αγωγής. Η μέθοδος μπορεί να επαναληφθεί πολλές φορές μέχρι να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Στο κόστος της θεραπείας συμπεριλαμβάνονται η Θεραπεία, η Αποθεραπεία και 5-6 προϊόντα που παίρνετε για χρήση στο σπίτι σας.

Διάρκεια θεραπείας 60′ – αποθεραπείας 45′

green-peel-energy

Ενεργοποίησε το δέρμα σου !

Μέθοδος μέτριας απολέπισης με βότανα
Νέα πρωτότυπη αγωγή ήπιας απολέπισης για τη σύσφιξη, την ανανέωση & αναζωογόνηση του προσώπου

Αυτή είναι μία θεραπεία που τηρεί τις υποσχέσεις της. Καταφέρνει στο δέρμα ένα μετρίου βάθους πήλινγκ, ένα ουσιαστικό βοήθημα ενέργειας που είναι άμεσα ορατό.

Είναι μία πολύ καλά δημιουργημένη εντατική θεραπεία για δέρματα που χρειάζονται ανάπλαση. Η  ενεργοποίηση της αιματικής κυκλοφορίας και του μεταβολισμού έχει σαν αποτέλεσμα την φυσική βελτίωση του δέρματος.

Είναι αρκετά πιο ήπιο από το GREEN PEEL CLASSIC..

Το GREEN PEEL® ENERGY βοηθάει στην μείωση προβλημάτων προερχόμενα από την ηλικιακούς παράγοντες και σε κάθε μορφής επίκτητες δερματικές βλάβες.

Η χρήση της θεραπείας αυτής σε δέρματα με ατέλειες και ακμή, ουλές ή υπερμελάγχρωση ή υποπλασία είναι επίσης ιδανική. Η επιδερμίδα βελτιώνεται και η επιφάνεια του δέρματος βρίσκεται σε αρμονία. Το GREEN PEEL® ENERGY δίνει τη φυσική ενέργεια που χρειάζεται το δέρμα για να αναπλάσει τα κύτταρα. Ιδανική σαν εντατική θεραπεία πολλές φορές το χρόνο.

Διάρκεια θεραπείας 60′

green-peel-fresh-up

Κάντε το δέρμα σας να λάμψει!

Αναπλαστική μέθοδος με βότανα χωρίς απολέπιση.
Δίνει στο πρόσωπο ενέργεια, οξυγόνωση, φωτεινότητα, νεανικότητα.

Το GREEN PEEL® FRESH UP είναι η κλασσική γρήγορη ρύθμιση του δέρματος σας όταν θέλετε μία φωτεινή, σφριγηλή υφή.

To GREEN PEEL® FRESH UP είναι επίσης το ιδανικό προληπτικό μέτρο για να καταπολεμήσετε την πρόωρη γήρανση, την απώλεια της ελαστικότητας του δέρματος, όταν αυτό δεν έχει γίνει ακόμη ορατό. Εντατική ανάπλαση του δέρματος χωρίς ξεφλούδισμα.

Το GREEN PEEL® FRESH UP είναι η θεραπεία που διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος και την κυτταρική ανάπλαση και οξυγονώνει τα κύτταρα.

Το δέρμα γίνεται σφιχτό υγείες, νεανικό όμορφο.

Διάρκεια θεραπείας 60′

green-peel-power-neck-liftingΕιδική θεραπεία αναγέννησης, σύσφιξης, αντιγήρανσης λαιμού με βότανα

Οι μοναδικές ιδιότητες των Green Peel Herbs – τα ειδικά βότανα που χρησιμοποιούνται στη μέθοδο βαθιάς απολέπισης – είναι τώρα στην υπηρεσία της φροντίδας του λαιμού.

Ο Λαιμός είναι από τις πιο ευαίσθητες περιοχές του σώματος και δέχεται πολύ γρήγορα τις επιπτώσεις του χρόνου. Είναι μία περιοχή ιδιαίτερη διότι ερεθίζεται εύκολα και αντιδρά αργά. Για τους λόγους αυτούς έπρεπε να δημιουργηθεί μία ανεξάρτητη ειδική θεραπεία η οποία θα εκμεταλλεύεται τις ιδιότητες των βοτάνων χωρίς όμως να ταλαιπωρεί την ευαίσθητη αυτή περιοχή.

Διάρκεια θεραπείας 60′

Ειδική λευκαντική θεραπεία με βότανα

Λευκαντική θεραπεία βασισμένη στις νέες έρευνες για την κινητικότητα και την δράση των μελανινοκυττάρων, τα οποία ευθύνονται για το χλόασμα, τις πανάδες και τις σκουρόχρωμες κηλίδες.

Γνωρίζουμε ότι το Green Deep Phytopeeling ή το Green Energy Peel είναι μέθοδοι που μας δίνουν ένα καταλυτικό και άμεσο αποτέλεσμα πάνω στο πρόβλημα της υπερμελάγχρωσης. Η Dr. med. Christine Schrammek στην προσπάθειά της να ολοκληρώσει την έρευνά της πάνω στο πρόβλημα της υπερμελάγχρωσης δημιούργησε τη σειρά MELA WHITE. Η συγκεκριμένη σειρά μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε σαν συντήρηση και τελειοποίηση του αποτελέσματος μετά από θεραπεία Green Deep Phytopeeling ή το Green Energy Peel, είτε ανεξάρτητη από αυτό.

Διάρκεια θεραπείας 60′