ΜΑΚΙΓΙΑΖ-title

Τύπος Μακιγιάζ

Πρωινό

Απογευματινό

Νυφικό

Αποκριάτικο

Καλυπτικό

Φωτογραφίας (ασπρόμαυρη – έγχρωμη)

Δοκιμαστικό Νύφης (60′-120′)

Μάθημα Μακιγιάζ

Εxtras:

Τοποθέτηση Βλεφαρίδων

Φρύδια Καθάρισμα

Σχήμα

soin-makigiaz
everlash

Ημιμόνιμες φυτευτές βλεφαρίδες για φυσικό βλέφαρο.

Άριστη ποιότητα, κατασκευασμένες στη Γερμανία από την Everlash που ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με βλεφαρίδες. Εύκολη εφαρμογή σε διαφορετικά μεγέθη και είδη για καλύτερα αποτελέσματα.

Οι επεκτάσιμες βλεφαρίδες Everlash είναι εντυπωσιακά φυσικές. Δεν έρχονται σε επαφή με τα βλέφαρά σας, έτσι δεν τις αισθάνεστε. Ο χρήστης βιώνει την απόλυτη άνεση. Μέρα και νύχτα , ενισχύουν τις δικές σας βλεφαρίδες και αντέχουν στο ντους, το μπάνιο, ακόμα και τη σάουνα.

Για να εξασφαλιστεί επιτυχία που διαρκεί εβδομάδες , οι βλεφαρίδες Everlash πρέπει να εφαρμόζονται από ειδικά εκπαιδευόμενο αισθητικό.

janeiredale-soinroyale-3

Το μακιγιάζ επαναπροσδιορίζεται!

Ένα ζεστό καλωσόρισμα στα καλλυντικά Jane Iredale Mineral Cosmetics, το πιο τεχνολογικά εξελιγμένο μακιγιάζ στον κόσμο.
Χρησιμοποιώντας αυτό το μακιγιάζ, θα δείτε πόσο αψεγάδιαστη και ενυδατωμένη φαίνεται η επιδερμίδα σας. Θα βιώσετε την μεταξένια ελαφρότητα των ορυκτών μετάλλων. Θα λατρέψετε το πόσο εύκολο είναι να τα χρησιμοποιείτε και το πόσο μένουν αναλλοίωτα πάνω στο δέρμα σας , χωρίς να χρειαστεί να τα ανανεώσετε.
Εάν, όπως οι πιο πολλές γυναίκες, δυσκολεύεστε να βρείτε την σωστή απόχρωση της βάσης, εμείς έχουμε λύσει αυτό το πρόβλημα για σας. Τα ορυκτά μέταλλα αντιδρούν στο φως διαφορετικά απ’ ότι το συνηθισμένο μακιγιάζ, γι’ αυτό και θα ανακαλύψετε ότι είναι πολύ εύκολο να πετύχετε την βάση που έχει ακριβώς την ίδια απόχρωση με το δέρμα σας!
Τα ορυκτά μέταλλα θα κάνουν και την ζωή σας πιο απλή, γιατί είναι βάση, concealer, πούδρα και αντηλιακό, όλα σε ένα.Tο φυσικό αυτό αντηλιακό σας προστατεύει από UVA και UVB ακτίνες.
Φυσικά χρειάζεστε και το σωστό εργαλείο για την εφαρμογή τους. Γι’ αυτό το λόγο σας προτείνουμε ποιο πινέλο πρέπει να χρησιμοποιηθεί με κάθε προϊόν που βλέπετε στον κατάλογο.
Εάν διαβάζετε πάντα τα συστατικά των προϊόντων, όπως κάνω κι εγώ, θα παρατηρήσετε ότι δεν χρησιμοποιούμε χημικές χρωστικές FD&C, χημικά συντηρητικά όπως parabens ή συνθετικά αρώματα. Επίσης, δεν χρησιμοποιούμε συμπληρωματικά συστατικά, προσθετικά όγκου, όπως ταλκ. Ο στόχος μας είναι να διατηρήσουμε τη σύσταση των προϊόντων μας όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματική, απλή και φυσική.
Γνωρίζουμε ότι η σειρά των καλλυντικών μας έχει την ικανότητα να αλλάξει την ζωή σας. Η επιδερμίδα που πάντα θέλατε είναι μόνο «μία πινελιά μακριά».

Η Jane Iredale διαφορά...

Οι βάσεις από κονιορτοποιημένα ορυκτά της Jane Iredale® έφεραν την επανάσταση και έχουν αλλάξει την αντίληψη που επικρατεί για το μακιγιάζ. Έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι φροντίδας του δέρματος παγκοσμίως λόγω των πλεονεκτημάτων τους έναντι του συμβατικού μακιγιάζ και της ιδιότητάς τους να καλύπτουν σχεδόν κάθε ατέλεια του δέρματος με τον πιο φυσικό τρόπο. Το μακιγιάζ Jane Iredale είναι γνωστό ως The Skin Care Make Up® και είναι συγχρόνως βάση, concealer, πούδρα και αντηλιακό, όλα σε ένα.

Τέσσερα-σε-Ένα

Τα πολλαπλών χρήσεων προϊόντα μας, Amazing Base, PurePressed Base, Glow Time και Dream Tint λειτουργούν ως βάση, κονσίλερ, αντηλιακή προστασία και προσφέρουν ενεργά θρεπτικά συστατικά στην επιδερμίδα. Όλα αυτά σε ένα προϊόν.

Τελείωμα

Τα ορυκτά μέταλλα υψηλής ποιότητας είναι φτιαγμένα από τη φύση τους έτσι ώστε να αλληλεπιδρούν με το φως. Αυτό είναι που τους δίνει το περίφημο “soft focus effect”. To μακιγιάζ μας περιλαμβάνει μια ποικιλία βάσεων που προσφέρουν διαφορετικό τελείωμα: από διάφανο ως αδιαφανές και από λαμπερό ως βελούδινο.

Κάλυψη

Επειδή χρησιμοποιούμε φυσικές χρωστικές από ορυκτά μέταλλα χωρίς fillers, όπως ταλκ, οι βάσεις και τα κονσίλερ μας προσφέρουν εξαιρετική κάλυψη που χρειάζεται ελάχιστη ανανέωση.

Μη Φαγεσωρογόνα

Οι βάσεις μας δημιουργούν έναν προστατευτικό μανδύα στην επιδερμίδα, που της επιτρέπει να αναπνέει και να λειτουργεί φυσιολογικά. Εργαστηριακοί έλεγχοι επιβεβαιώνουν πως τα προϊόντα μας είναι μη φαγεσωρογόνα και δεν φράζουν τους πόρους.

Αντηλιακή Προστασία

Έξι προϊόντα jane iredale φέρουν τη διάκριση Seal of Recommendation του Ιδρύματος Κατά του Καρκίνου του Δέρματος – Skin Cancer Foundation. Προκειμένου να κερδίσει αυτή τη διάκριση, ένας κατασκευαστής πρέπει να παρουσιάσει επιστημονικά δεδομένα, που να αποδεικνύουν πως τα προϊόντα του συνεισφέρουν αποτελεσματικά και με ασφάλεια στην πρόληψη των βλαβών της επιδερμίδας, που προκαλούνται από τον ήλιο.

Σταθερότητα

Τα ορυκτά μέταλλα στο μακιγιάζ μας ενώνονται κατά την εφαρμογή τους και για αυτό το λόγο δεν μουντζουρώνουν, δεν τρέχουν και δεν μετατοπίζονται. Αφαιρούνται εύκολα με ντεμακιγιάζ ή το ειδικό γάντι μας από μικρο-ίνες, Magic Mitt, το οποίο αφαιρεί αποτελεσματικά το μακιγιάζ μόνο με τη χρήση νερού.

SPF 20 με ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ για ακτίνες UVA ΚΑΙ UVB

Καθώς εφαρμόζετε την βάση σας, εφαρμόζετε επίσης ένα αποτελεσματικό, ευρέως φάσματος αντηλιακό! Χρησιμοποιήστε Αmazing Base® ή PurePressed® Base για προστασία που διαρκεί αλλά που είναι και εύκολο να την ανανεώσετε αν χρειαστεί.

Έλεγχοι στα προϊόντα

Η εταιρεία janeiredale κάνει εκτενείς δοκιμές στα προϊόντα της με αντηλιακή προστασία για να καθορίσει την αποτελεσματικότητα τους στην προστασία από τις ακτινοβολίες UVA & UVB. Οι δοκιμές αυτές πληρούν τις προδιαγραφές του Αμερικάνικου οργανισμού US FDA (Food and Drug Administration), αλλά και τις διεθνείς απαιτήσεις και μεθόδους δοκιμών.