ΕΠΑΓΓ-ΚΑΛ-title

Dr.med.Christine Schrammek

Αισθητική υψηλού επιπέδου

 Φυτικές συνθέσεις και ειδικά βότανα δημιουργούν θεραπείες και προϊόντα που ενεργούν σε βάθος. Και με την παγκόσμια γνωστή Μέθοδο Βαθιάς Απολέπισης με βότανα Green Peel Deep Phytopeeling, τη μόνη με απόλυτα φυτικά συστατικά.

 Πίσω από την εταιρεία βρίσκεται η δερματολόγος- αλλεργιολόγος η Dr.med. Cristine Schrammek-Drusio, η οποία αφιέρωσε πολλά χρόνια εργαζόμενη σε δερματολογική κλινική, όπως επίσης και στο δικό της χειρουργείο, αντιμετωπίζοντας ποικίλα δερματολογικά προβλήματα εκατοντάδων ασθενών.  Κατά την διάρκεια αυτής της ενασχόλησης ανακάλυψε την αγάπη της για τη φροντίδα του δέρματος και αφιέρωσε πλέον τον εαυτό της ολοκληρωτικά στην επαγγελματική δερματολογική φροντίδα. Όταν αργότερα μπήκε στη οικογενειακή της επιχείρηση, η εμπειρία της σε συνδυασμό με τα προηγμένα εργαστήρια της εταιρείας οδήγησαν στην παραγωγή ειδικών προϊόντων φροντίδας. Η πρώτη ‘Dr.brand’ μόλις είχε γεννηθεί στην Γερμανία με την εμπειρία μίας δερματολόγου να διευθύνει την ανακάλυψη και την παραγωγή των προϊόντων.

 Ο στόχος αυτής της προσωποποιημένης σειράς για τη φροντίδα του δέρματος είναι να επαναφέρει την υγεία και την ομορφιά στο δέρμα. Η πρόληψη των δερματικών βλαβών και ατελειών, όσο και η προστασία του δέρματος είναι εξίσου  σημαντικά στην ανάπτυξη των προϊόντων  Dr.med.Christine Schrammek, ενώ παράλληλα η  εύρεση λύσεων για ένα ευρύ φάσμα δερματολογικών προβλημάτων. Οι τελευταίες ανακαλύψεις από τον κλάδο της ιατρικής συνδυάζονται με  πρώτης ποιότητας ενεργά συστατικά. Μεγάλη σημασία δίνεται στην χρήση συστατικών σε ελεγμένες και αποδεδειγμένες συγκεντρώσεις και στην ανακάλυψη του συνδυασμού των ενεργών συστατικών τέτοιου όπου το καθένα θα προάγει και θα συμπληρώνει τη δράση των υπολοίπων.

 Το αποτέλεσμα : μία δερματολογικά ελεγμένη σειρά περιποίησης δέρματος με ένα πρωτοποριακό τρόπο επίλυσης προβλημάτων (derma.cosmetics ). Μία συμπαγής και ξεκάθαρη ποικιλία προϊόντων για την περιποίηση του προσώπου, είναι δημιουργημένη με τέτοιο τρόπο ώστε να καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεραπειών.

Algodermia

H ομορφιά που έρχεται από την θάλασσα.

Με πρωτοποριακές συνθέσεις, ειδικές επεξεργασίες και με 100% πρωτόπλασμα φυκιών, η μεγάλη ιταλική εταιρεία , προσφέρει τις πιο ολοκληρωμένες σειρές θεραπειών και προϊόντων, καθώς και εξειδικευμένες λύσεις φροντίδας SPA , για το πρόσωπο και το σώμα.

Η εταιρία

Από τα βάθη του ωκεανού η Algodermia κλέβει τα πιο πολύτιμα μυστικά ομορφιάς. Σαν μια μεγάλη πηγή ανεξάντλητου θησαυρού , τα θαλάσσια φύκια προσφέρουν ζωτικής σημασίας στοιχεία για το δέρμα μας : τα μεταλλικά άλατα, ιχνοστοιχεία, βιταμίνες, δραστικές ουσίες για τόνωση και αναζωογόνηση για αποτελεσματική αντιμετώπιση στο πέρασμα του χρόνου και στην επιθετικότητα των εξωτερικών στοιχείων.

Η Algodermia ιδρύθηκε πριν από περισσότερα από 30 χρόνια στην Ιταλία. Από τότε ένα αποκλειστικό μείγμα των ενεργών συστατικών έχουν εισαχθεί για να δημιουργηθούν οι πιο ολοκληρωμένες επαγγελματικές θεραπείες spa που επιδοκιμάζουν σήμερα αισθητικοί απ’ όλον τον κόσμο για την ποιότητα και την αποτελεσματικότητά τους.

Στην Algodermia συμμετέχουν σήμερα διακεκριμένοι πελάτες σε περισσότερες από 22 χώρες. Στους πελάτες αυτούς συμπεριλαμβάνονται το δεύτερο μεγαλύτερο spa στον κόσμο, το Sungate Port Royal, το Li Cuncheddi Resort στην Ιταλία, το ξενοδοχείο Ian Schrager’s Gramercy Park hotel στην Νέα Υόρκη και το αποκλειστικό Care Club  στην Νέα Υόρκη.

Depilonine

depilonine-soinroyale

Το Depilonine παράγεται από την Ελληνική φαρμακοβιομηχανία  Pharmathen. H Pharmathen απέσπασε από το ΕΒΕΑ (Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών) το 1ο βραβείο Ανάπτυξης-Έρευνας και Τεχνολογίας κατατάσσοντας την ως την 32η φαρμακοβιομηχανία από τις 4.500 της Ευρώπης.

 Σήμερα τα προϊόντα της Pharmathen είναι εγκεκριμένα σε όλες τις αγορές της ΕΕ, έχουν χορηγηθεί δικαιώματα διανομής στις μεγαλύτερες φαρμακευτικές εταιρείες στον κόσμο, ιδιαίτερα στην Ευρώπη, τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και στον Καναδά.

Η Pharmathen μέσα από την πολύχρονη εμπειρία της στον τομέα έρευνας και ανάπτυξης φαρμακευτικών σκευασμάτων, μετά από 5 χρόνια εργασίας κλινικών πειραμάτων και εφαρμογών, ανέπτυξε και παρήγαγε το 1994 ένα νέο καινοτόμο σκεύασμα παγκοσμίως. Την  ολοκληρωμένη σειρά ενζυμικής αποτρίχωσης Depilonine.

Με μεγάλη παρουσία και στο εξωτερικό το Depilonine εξακολουθεί μέχρι και σήμερα να είναι το μόνο επώνυμο Ελληνικό σκεύασμα για την αντιμετώπιση της εμμένουσας τριχοφυΐας με ένζυμα.

Η σειρά διατίθεται σε τέσσερις μορφές: Depilonine Pro, για ανθεκτικές επιδερμίδες, Depilonine Pro Sensitive, για ευαίσθητες επιδερμίδες, Depilonine Advanced, για την απομάκρυνση της επίμονης τριχοφυΐας και Depilonine Cream η οποία δημιουργεί μία προστατευτική ασπίδα αποκαθιστώντας τον φυσικό μηχανισμό άμυνας του δέρματος.

Το Depilonine Advanced βασίζεται σε μια ανεπτυγμένη φόρμουλα για την άρση της επίμονης  τριχοφυΐας σε περιπτώσεις οφειλόμενες σε ορμονικά προβλήματα. Το Depilonine Advance εγγυάται άμεση αποτελεσματική και μόνιμη λύση στο πρόβλημα της επίμονης τριχοφυΐας.

 Το Depilonine Pro, είναι ένα προϊόν αποτρίχωσης του οποίου η δράση βασίζεται στη χρήση ειδικών συστατικών που βοηθούν τα ένζυμα να διεισδύσουν στα  αναγεννητικά κύτταρα της τρίχας. Η καινοτομία του προϊόντος έγκειται στη χρήση ενός φωτολυτικού ενζύμου που διαπερνά το θύλακα της τρίχας που έχει αποτριχωθεί πρόσφατα, βοηθώντας σημαντικά στην εξάλειψη της υπερτρίχωσης της αποτριχωθείσας περιοχής, ενώ πρέπει να τονισθεί ότι δεν είναι απαραίτητη η ιοντοφόρηση κατά τη διάρκεια της εφαρμογής.

 Το Depilonine Pro Sensitive, είναι ένα προϊόν βιολογικής αποτρίχωσης εξειδικευμένο για ευαίσθητα, αλλεργικά δέρματα ή ευαίσθητες περιοχές,του οποίου η δράση βασίζεται στη χρήση ειδικών συστατικών που βοηθούν τα ένζυμα να διεισδύσουν στα  αναγεννητικά κύτταρα της τρίχας

Το Depilonine Cream βασίζεται σε ένα “σύστημα αντιμικροβιακής προστασίας”.Ο επιστημονικά αναπτυσσόμενος  συνδυασμός των αντιμικροβιακών ουσιών με βιταμίνες Α και Ε δημιουργούν μια προστατευτική  ασπίδα για την αποκατάσταση του φυσικού  αμυντικού μηχανισμού της επιδερμίδας. Το προϊόν προσφέρει ουσιαστική  προστασία από ατμοσφαιρική και άλλες λοιμώξεις του δέρματος, όπου ο αμυντικός μηχανισμός  έχει αδρανοποιηθεί λόγω της  χρήσης προϊόντων αποτρίχωσης, όπως κερί, ριζική αποτρίχωση ή φωτοαποτρίχωση. Είναι ένα προϊόν ιδανικό για δέρματα τα οποία εμφανίζουν θυλακίτιδα, γυρισμένες τρίχες ή ευαισθησία μετά από αποτριχωτικές μεθόδους.

Κρέμα δραστική, αλλά ουδέτερη κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος και για όλες τις περιοχές του σώματος.

Βελτιώνει επίσης τα συμπτώματα δερματίτιδων όπως η αλλεργικές αντιδράσεις, τα εγκαύματα, τα ερυθήματα από τον ήλιο κτλ. Κατάλληλο και για παιδιά.

BALLET – βελόνες

Οι βελόνες Ballet είναι οι πρώτες σε πωλήσεις βελόνες ριζικής αποτρίχωσης μίας χρήσεως παγκοσμίως και καλύπτουν το συντριπτικό ποσοστό της παγκόσμιας αγοράς.

Αυτό οφείλεται στην εξαιρετική τους ποιότητα:

 • κατασκευασμένες από Σουηδικό χάλυβα
 • απόλυτα λείες και στρογγυλεμένες στην άκρη για να μην τραυματίζουν το θύλακα
 • αποστειρωμένες στο σακουλάκι τους,

οι Ballet σας επιτρέπουν μία ασφαλή και επιτυχημένη ριζική αποτρίχωση!

Οι βελόνες Ballet είναι οι πρώτες σε εμπιστοσύνη των επαγγελματιών παγκοσμίως. Ενιαίο κομμάτι σε τρεις διαφορετικούς τύπους και πέντε διαμετρήματα για κάθε τύπο δέρματος και περιοχή σώματος. Αποστειρωμένες σε συσκευασία μιας χρήσης.

BalletModLogo

VAGHEGGI – Phytocosmetics

Vagheggi-banner-soinroyale

Ενισχυμένα με φυτικά πρωτοποριακά ενεργά συστατικά, προερχόμενα από τη φυσική προέλευση που επιβεβαιώνουν την μέγιστη καθαρότητα και αποτελεσματικότητα.

 • Χρήση ενεργών μορίων, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των κλινικών τεστ
 • Έχουν υποβληθεί σε τεστ Nickel
 • Δερματολογικά και μικροβιολογικά ελεγμένα
 • Δεν δοκιμάζονται σε ζώα
 • 100% ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ
 • Ανακυκλώσιμη συσκευασία, χωρίς απελευθέρωση φθαλικών ενώσεων
 • Bar code
 • Χαρτί πιστοποιημένο από τον FSC (Forest Stewardship Council):οικολογικό χαρτί!

JANE IREDALE – The Skin Care Makeup

janeiredale-soinroyale-4

μακιγιάζ για πρόσωπο & σώμα

ανακαλύψτε την τελειότητα

Δοκιμάστε τις φυσικές, αλλά και πολύ σταθερές μας βάσεις από ορυκτά μέταλλα, οι οποίες προστατεύουν το δέρμα σας, ενώ το κάνουν να φαίνεται φρέσκο και ξεκούραστο. Ανακαλύψτε τα κονσίλερ μας, τα οποία θα αναδείξουν την πραγματική σας ομορφιά, αντί να την καλύψουν. Απολαύστε τις πούδρες ματαρίσματος, οι οποίες εξαφανίζουν την γυαλάδα, ενώ συγχρόνως βοηθούν στην εξισορρόπηση της λιπαρότητας. Τα προϊόντα μας λειτουργούν σαν θεραπεία για το δέρμα σας.

Επισκευθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Jane IredaleΚατεβάστε τον κατάλογο προϊόντων Jane Iredale