ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ-title
  • Ενζυμική-Βιολογική Αποτρίχωση
  • Αποτρίχωση με κερί (ζεστό/κρύο)
  • Ριζική Αποτρίχωση

 

Είναι η αποτρίχωση που γίνεται με την εισχώρηση κατάλληλων φυτικών ενζύμων από παπάγια σε πρόσφατα αποτριχωμένους θυλάκους. Εφαρμόζεται αμέσως μετά τη ριζική αποτρίχωση ή την κοινή αποτρίχωση με το κερί σε οποιοδήποτε σημείο του προσώπου ή του σώματος. Ανήκει στις μεθόδους μόνιμης αποτρίχωσης, δηλαδή και μετά από διάστημα 2 χρόνων της εφαρμογής της μεθόδου δεν έχουμε επανέκφυση της τριχοφυΐας.

 

Ποια είναι η Δράση των Ενζύμων

Τα ένζυμα καταστρέφουν επιλεκτικά τα αναγεννητικά κύτταρα της τρίχας και όχι στέρεες δομές, όπως η κερατίνη. Τα φυτικά αυτά ένζυμα, στις συγκεντρώσεις που δίνονται μπορούν και πρωτεολύουν (καταστρέφουν) πρωτεΐνες που βρίσκονται σε μικρές ποσότητες και είναι απαραίτητες για τη διατήρηση αναγεννητικών κυττάρων της τρίχας, για την αύξηση και τον πολλαπλασιασμό τους.

Χρησιμοποιείται το ένζυμο της παπαΐνης, για την αποτρίχωση κάθε τύπου δέρματος.

Πειραματικές μελέτες έχουν δείξει ότι η δράση της παπαΐνής προκαλέι καταστροφή των αρχέγονων (εμβρυϊκών) κυττάρων και της τρίχας, βοηθώντας στην εξάλειψη της τριχοφυΐας. Έχει παρατηρηθεί ότι η διαδοχική εφαρμογή του σκευάσματος προκαλεί σημαντική αποικοδόμηση στα θυλάκια των τριχών.
Το προϊόν έχει παράλληλα και αντισηπτική  καθώς και επουλωτική δράση, η οποία βοηθάει στην αποφυγή μολύνσεων και στην καταπράυνση του δέρματος που έχει υποστεί θεραπεία. Η εφαρμογή του σκευάσματος μπορεί να γίνει σε κάθε τύπο δέρματος.

 

3 είδη ενζυμικής αποτρίχωσης ανάλογα με το δέρμα και το πρόβλημα

  • Depilonine Pro Sensitive: Ειδική ποσότητα παπαΐνης για ενζυμική αποτρίχωση σε αλλεργικά, δυσανεκτικά δέρματα ή ευαίσθητες περιοχές όπως η μασχάλη, το άνω χείλος, τα φρύδια κτλ.
  • Depilonine Pro: Ενισχυμένη ποσότητα παπαΐνης για γρήγορο αποτέλεσμα σε όλα τα σημεία του σώματος.
  • Depilonine Advanced: Ιονιζόμενα ένζυμα για πιο εντατική δράση σε ορμονοεξαρτώμενα επίμονα προβληματα τριχοφυΐας.

 

Πώς γίνεται η εφαρμογή:

Αφαιρούμε την τριχοφυΐα από τη ρίζα με ριζική αποτρίχωση ή με κερί. Έπειτα τοποθετούμε τα ένζυμα στη μόλις αποτριχωμένη περιοχή με μαζάζ ή ιονισμό.

Τα Depilonine Pro Sensitive & Depilonine Pro, λαμβάνονται στο σπίτι και χρησιμοποιούνται εντατικά για 3 ημέρες μέχρι να τελειώσει η αμπούλα.

Εμφανίζει η ενζυμική αποτρίχωση παρενέργειες;
Δεν έχουν παρατηρηθεί. Μετά την εφαρμογή του Depilonine Pro, δε πλένουμε την περιοχή με νερό για τουλάχιστον 8 ώρες, για την αποφυγή ερεθισμών, ερυθρότητας  και μείωση της δραστικότητας του ενζύμου

Πρόσωπο (άνω χείλος, παρειές, πηγούνι)……………………

Σώμα (πόδια, χέρια, μπικίνι, στήθος, κοιλιά)…………

Περιοχή

Άνω χείλος……………………………………………..

Μασχάλες………………………………………………

Κοιλιά……………….. γραμμή  / ολόκληρη

Χέρι…………………….. μισό  /  ολόκληρο

Μέση……………………………………………………..

Γάμπες………………………………………………….

Μηροί…………………………………………………..

Γλουτοί…………………………………………………

Ολόκληρο πόδι (γάμπες/μηροί)………………

Μπικίνι καθάρισμα πλαϊνά…………………….

Μπικίνι καθάρισμα ολόκληρο…………….

Πόδια & Μπικίνι απλό…………………………..

Πόδια & Μπικίνι ολόκληρο……………….

Στήθος & Κοιλιά (για άντρες)………………..

Πλάτη & Ώμοι (για άντρες)…………………..

Ριζική αποτρίχωση με τη μέθοδο: Θερμόλυση / Ηλεκτρόλυση / BLEND, με το μηχάνημα APILUS PLATINUM

 

Επιτυγχάνουμε την πιο ανώδυνη, γρήγορη & αποτελεσματική αποτρίχωση χρησιμοποιώντας πάντα βελόνες μίας χρήσης.

 

Με αγορά κάρτας, έκπτωση 10%

Τι είναι η ριζική αποτρίχωση?

Η ριζική αποτρίχωση είναι μία μέθοδος κατά την οποία με τη βοήθεια μίας πολύ λεπτής μίας χρήσεως αποστειρωμένης βελονίτσες, γλιστράμε μέσα στον θύλακα της τρίχας, αναπτύσσουμε θερμοκρασία και καταστρέφουμε τα αναγεννητικά της κύτταρα.

Η μέθοδος αυτή μέσω της εξέλιξης του APILUS®, είναι πλέον ανώδυνη και τελείως άνετη για το δέρμα. Μας προσφέρει ένα ταχύτατο αποτέλεσμα χωρίς να ερεθίζεται το δέρμα και να πονάει.

Η ηλεκτρόλυση έχει πιστοποιηθεί σαν μέθοδος Ριζικής Αποτρίχωσης από το 1875. Έτσι είμαστε βέβαιοι ότι το αποτέλεσμα είναι μόνιμο και δεν εμφανίζονται παρενέργειες.

 

Apilus Platinum

ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ

Μπείτε στη νέα εποχή της ριζικής αποτρίχωσης

με τη δύναμη της άνεσης των 27MHZ!

 

Πολύ υψηλής ταχύτητας συχνότητα

Το Apilus Platinum με τον παγκόσμιας αποκλειστικότητας σχεδιασμό του χρησιμοποιεί την πολύ υψηλής ταχύτητας συχνότητα των 27MHZ, για να καταστρέφει γρηγορότερα και οριστικά όλους τους τύπους της τρίχας. Το Apilus Platinum λειτουργεί με δύο φορές μεγαλύτερη ταχύτητα από τα μηχανήματα της σειράς Apilus και φυσικά με πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα από οποιοδήποτε άλλο μηχάνημα ριζικής αποτρίχωσης. Έτσι καταστρέφει τα κύτταρα που ευθύνονται για την ανάπτυξη της τριχοφυΐας μ’ ένα σταθερό και συγκεντρωμένο τρόπο, παρέχοντας ταυτόχρονα απαράμιλλη αποτελεσματικότητα και άνεση.

Ξεχωριστή φροντίδα μετά την αποτρίχωση

Ο σχεδιασμός του Apilus Platinum είναι πραγματικά επαναστατικός και έχει προβλέψει τα πάντα. Από τη πρώτη συνεδρία μέχρι τη τελευταία και ακόμη περισσότερο. Γι’αυτό το λόγο το Apilus Platinum είναι εφοδιασμένο με τη συσκευή VitaPhase IM Ionomassage. Η μοναδική αυτή συσκευή μας επιτρέπει να εφαρμόσουμε τις θεραπείες της Ιοντοφόρεσης ( Ιονισμός και βαθύς καθαρισμός ) όπως και διεγερτικό Vibro-Massage σε συνεργασία με τις ειδικές λειτουργίες του μηχανήματος «Cataphoresis» & «Anaphoresis». Μετά την αποτρίχωση, η μέθοδος της Cataphoresis, που πραγματοποιείται με τη συσκευή Vitaphase IM, βοηθά στη μείωση των ερεθισμών και της κοκκινίλας. Προσφέρει επίσης ένα αντιβακτηριδιακό αποτέλεσμα και μαλακώνει την επιδερμίδα στη περιοχή που έγινε η αποτρίχωση. Σε συνδυασμό με το διεγερτικό Vibro-Massage, αυξάνει την αποτελεσματικότητα των καλλυντικών που θα χρησιμοποιηθούν, έτσι ώστε το γενικότερο αισθητικό αποτέλεσμα να είναι απαράμιλλο και μοναδικό.

 

Και για όσους δεν το γνωρίζουν ήδη… Τι είναι τοAPILUS®?

Το APILUS® είναι το καλύτερο και το πρώτο σε πωλήσεις παγκοσμίως μηχάνημα ριζικής αποτρίχωσης. Κατασκευάζεται στον Καναδά από την Dectro International και όλες του οι μελέτες έχουν γίνει στο πανεπιστήμιο Laval στο Quebec, στις οποίες γίνονται έρευνες και βιοψίες σε ανθρώπινους τριχικούς θύλακες.

Μέσα από τις έρευνες της Dectro International εξελίχθηκε ουσιαστικά όλος ο κλάδος της ριζικής αποτρίχωσης καθώς τα αποτελέσματά τους αποτελούν σταθμό για τη μέθοδο. Οι έρευνες συνεχίζονται ενημερώνοντάς μας πάντα για τις τελευταίες ανακαλύψεις.