Priority Action Algodermia, ειδικές θεραπείες σώματος με το Ολιστικό Σύστημα Διάγνωσης

algodermia

Η Algodermia έχει μία πολύ μεγάλη έρευνα πάνω στο θέμα της παχυσαρκίας και των ατελειών του σώματος. Προσφέρει μια  ποικιλία θεραπειών  για να επιλέξουμε τον κατάλληλο κύκλο αγωγών ανάλογα με το μεταβολισμό του πελάτη και το πρόβλημα που εμφανίζει.

Τι είναι το Ολιστικό Σύστημα Διάγνωσης ;

Tο Priority Action Algodermia είναι ένα Ολιστικό Σύστημα Διάγνωσης για την ακριβή και εγγυημένη αντιμετώπιση των ατελειών, ολικού ή τοπικού πάχους ή της κυτταρίτιδας.

Η Algodermia στην προσπάθειά της να βελτιώσει την διάγνωση του προβλήματος του κάθε ατόμου και την δημιουργία του κατάλληλου κύκλου θεραπειών μελέτησε την έρευνα των Ιπποκρατικών Μορφολογιών.

Οι μορφότυποι του Ιπποκράτη είναι η κατηγοριοποίηση των ανθρώπων σύμφωνα με τα μορφολογικά τους χαρακτηριστικά. Αυτή η διάγνωση μας δίνει όλες τις πληροφορίες που αφορούν το μεταβολισμό του ατόμου, την δυνατότητα απορρόφησης και επεξεργασίας των ουσιών του σώματός του, την αντίδραση και την εξέλιξη του προβλήματός του.

Αυτά τα στοιχεία επιτρέπουν στον επαγγελματία αισθητικό να κατανοήσει τις αιτίες που δημιουργούν τις ατέλειες στο σώμα και πως αυτές επηρεάζονται από τα προβλήματα / συστήματα του οργανισμού.

Η Algodermia με γνώμονα τις γνώσεις αυτές δημιουργεί πρότυπα προγράμματα ώστε να πετυχαίνουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στον συντομότερο χρόνο και με άριστο επαγγελματισμό.

 

Ειδικές θεραπείες σώματος στο ινστιτούτο

Η Algodermia έχει μία μακρόχρονη εμπειρία στην αντιμετώπιση των προβλημάτων του σώματος. Η ποικιλία των ειδικών θεραπειών σε συνδυασμό με το άριστο πρόγραμμα διάγνωσης που προσφέρει επιτρέπει στην αισθητικό να αντιληφθεί το ιδιαίτερο πρόβλημα κάθε ατόμου και να επιλέξει την προσωπική του θεραπεία. Το πρόγραμμα αυτό ονομάζεται Ολιστικό Πρόγραμμα Ανθρώπινων Μορφολογιών και βασίζεται σε μία μακροχρόνια έρευνα του μεγάλου έλληνα ιατρού Ιπποκράτη, δίνοντας στα χέρια των αισθητικών γνώσεις απαραίτητες για το μεταβολισμό και την ανταπόκριση κάθε οργανισμού.

Εσείς σε πιο μορφότυπο ανήκετε?

Ρωτήστε την αισθητικό σας.

  • Crioalga
  • Detoxalga
  • Criolyse
  • T.E.I.
  • T.M.C.
  • Body Lift Tonic
  • Body Slim
  • Σύσφιξη στήθους

Θεραπεία αποτοξίνωσης & απομάκρυνσης των οιδημάτων με πράσινα άλαταcrioalga

Ο πρωτοποριακός συνδυασμός καθαρών αλάτων από πράσινα φύκια σε συνδυασμό με την Εσκίνη, το εκχύλισμα από Βατόμουρο, το Gingo Biloba και τη Μενθόλη αποτοξινώνουν το δέρμα και βοηθούν σημαντικά στην απομάκρυνση των οιδημάτων και των συσσωρευμένων υγρών στο σώμα. Παράλληλα δίνει μία αίσθηση φρεσκάδας και ανακούφιση σε άτομα με πόνους στα άκρα.

Θεραπεία αποτοξίνωσης & απώλειας βάρους με κόκκινα άλατα detoxalga

Ο πρωτοποριακός συνδυασμός καθαρών αλάτων από κόκκινα φύκια και εκχυλισμάτων από φρούτα αποτοξινώνουν και καθαρίζουν το δέρμα. Το εκχύλισμα από Κίτρο, Ανανά και Guarana τονώνουν το δέρμα και βοηθούν στη λιποδιάλυση και στην απώλεια βάρους. Αφήνει το δέρμα απαλό και σφιχτό. Παράλληλα βοηθάει άτομα με ορατή υπερτοξίνωση πχ κυτταρίτιδα ή ακμή στην πλάτη.

Θεραπεία για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας & της χαλάρωσης criolyse

Βασισμένη σε ένα πολλαπλό σύμπλεγμα φυκιών, καφεΐνης, κισσού, μενθόλης, οξέων φρούτων, αιθέριων και βασικών ελαίων. Ο συνδυασμός αυτός ενεργοποιεί και οξυγονώνει τους ιστούς, απομακρύνει τις τοξίνες και τα συσσωρευμένα υγρά, ενώ αντιμετωπίζει άριστα τα προβλήματα που σχετίζονται με την κακή αιματική κυκλοφορία. Απομακρύνει την κυτταρίτιδα και συσφίγγει το δέρμα.

Θεραπεία για την απώλεια βάρους και πόντων tei

Ειδική θεραπεία με ακατέργαστο πρωτόπλασμα φυκιών, δίνει στο σώμα την καθαρή δράση της θάλασσας. Μη επεξεργασμένα, σε αεροστεγή συσκευασία για τη διατήρηση των ενεργών υλών και χωρίς συντηρητικά απελευθερώνουν όλα τα πολύτιμα μέταλλα, τα ολιγοστοιχεία και τα θρεπτικά συστατικά τους στο σώμα ενεργοποιώντας το μεταβολισμό του ατόμου και προάγοντας την απώλεια βάρους. Βοηθά στην απώλεια βάρους, πόντων και στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.

Πολυφασική θεραπεία για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας & του τοπικού πάχους tmc-evolution

Eιδική πολυφασική θεραπεία μάλαξης για λιποδιάλυση, κυτταρίτιδα και καταπολέμηση του τοπικού πάχους. Ο συνδυασμός της ειδικής μάλαξης και των ενεργών συστατικών όπως καφεΐνη, θεοφυλίνη, οργανικό ιώδιο, εκχύλισμα βατόμουρου δίνουν ένα άριστο αποτέλεσμα στη σμίλευση των ατελειών και τη λιπογλυπτική. Οι θεραπείες εναλλάσσονται εντατικά δίνοντας το μέγιστο του αποτελέσματος. Η απόλυτη χαλάρωση που προκαλούν οι κινήσεις συνδυάζουν αρμονικά την ευεξία με την αποτελεσματικότητα.

Θεραπεία για την επιδερμική σύσφιξη και την απώλεια πόντων body-lift-tonic

Καινοτομική θεραπεία σύσφιξης για όλες τις περιοχές του σώματος. Τα ενεργά του συστατικά όπως το Photodermina Lifting, η καολίνη, το θαλάσσιο κολλαγόνο, τα κεραμίδια και οι βιταμίνες συσφίγγουν και ανορθώνουν τους ιστούς. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό αφού συνοδεύεται από την απώλεια πόντων. Ιδανική για τη χαλάρωση στην κοιλιά, τους γλουτούς, τα μπράτσα και τους μηρούς. Για ένα σφιχτό, απαλό και όμορφο σώμα.

Ειδική θεραπεία για την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους στην περιοχή της κοιλιάς slim-2

Εξειδικευμένη λιποδιαλυτική θεραπεία για την καταπολέμηση του τοπικού πάχους στην περιοχή της κοιλιάς και της μέσης. Αυτά τα δύσκολα πλέον σημεία μπορούν να αντιμετωπιστούν. Η ποικιλία των προϊόντων και των μέσων αυτής της θεραπείας δίνει ένα άριστο αποτέλεσμα σε άτομα με συσσώρευση λίπους στην κοιλιά. Με συστατικά όπως είναι η Εσκίνη, το Δενδρολίβανο, η Λεβάντα, η Κανέλα και το Κίτρο το αποτέλεσμα στην απώλεια των πόντων είναι εντυπωσιακό. Βοηθά επίσης την απώλεια βάρους.

Για ένα στήθος όμορφο, νεανικό. breast-care

Θεραπεία ειδικά για το στήθος , η οποία χάρη στα δραστικά συστατικά που περιέχονται στα φύκια δίνει στους ιστούς νέα ελαστικότητα . Αυτή η μέθοδος εκμεταλλεύεται τη συνεργασία ανάμεσα στις κινήσεις ανανέωσης οξυγόνωσης και ανάπλασης που έχουν τα φύκια. Για τη βελτίωση της υφής και την αναζωογόνηση του δέρματος , της σύσφιξης του στήθους , που καταπονείται από μηχανικές τάσεις αλλά και την ιδιαίτερη εσωτερική λειτουργία που αναπτύσσει στις περιπτώσεις εγκυμοσύνης και θηλασμού.